Polybull

Cases > PolyBull

PolyBull

“Als je lange dagen draait in je bedrijf, heb je geen tijd om onbetaalde facturen op te volgen”, weet Stephen Roels, zaakvoerder van PolyBull. “Dus ik stuur alles door naar Quitte, en men lost het op voor mij. Simpel!”

Illustratie van een man met een tekstballon

“Ik stuur alles door naar Quitte,
en zij lossen het op voor mij. Simpel!”

Stephen Roels, PolyBull

Kennis van zaken

PolyBulll richt zich op grafisch werk en 3D-print. Vooral bij printprojecten hebben ze soms te maken met wanbetalers. “Mensen doen soms moeilijk over de betaling als er volgens hen iets niet juist is met het product. Ik doe wel zelf mijn boekhouding, maar herinneringen uitsturen en alles opvolgen zie ik mezelf niet doen. Daarvoor vertrouw ik op Joachim.”

“Vaak volgt de betaling al na één brief van Quitte.
De medewerkers komen serieus over en weten perfect wat juridisch mogelijk is.”

Stephen Roels, PolyBull

“Eerst stelde mijn dossierbeheerder mij wat vragen zoals wie is de klant, wat heb je geleverd en hoe verliep de communicatie? Als hij alle info heeft verzameld, maakt hij een dossier en gaat hij aan de slag. Vaak volgt de betaling al na één brief van Quitte. De medewerkers komen serieus over en weten perfect wat juridisch mogelijk is.”

Waterdichte voorwaarden

“Quitte stelde ook de algemene voorwaarden op mijn facturen op punt. Ik dacht dat die gewoon moesten gaan over je product, maar blijkbaar vermeld je best ook de juridische stappen bij wanbetaling. Nu zijn mijn voorwaarden waterdicht, wat een grote meerwaarde is. Zo heeft mijn dossierbeheerder ook de juiste basis om op terug te vallen en zijn job correct uit te voeren.”

“Alle openstaande facturen staan intussen op mijn rekening. Ik ontving telkens het volledige bedrag waarop ik recht had. De kosten van Quitte werden doorgerekend aan de wanbetalende klanten. En dat zonder dat ik er zelf moest achter zitten, want dat is wel het laatste van mijn zorgen. Als ik hulp nodig heb, stap ik dus naar Quitte. Simpel!”

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Bel of mail ons met jouw vraag. Dan bekijken we samen wat de beste oplossing is.

Heb je als onderneming te maken met klanten die niet betalen? Quitte neemt dit voor jou in handen! 

Vul het formulier in en start vrijblijvend jouw claim. We innen snel en volledig juridisch zonder dure tussenkomst van een advocaat of rechtbank.
A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.
Wij contacteren jou binnen 24u met verdere vragen.

Blijf op de hoogte met Quitte!

Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en krijg onze tips & tricks over facturering en het juridisch kader errond rechtstreeks in jouw inbox.

Last van klanten die niet betalen?
Wij helpen jou.

Quitte – Invordering bv

BTW BE0773.624.884

Scroll naar boven