Factuurtemplates
(gratis download)

Download de gratis templates

We sturen je meteen een mailtje met je download

Quitte Factuurtemplate

Zodra je een product of dienst hebt geleverd aan jouw klant, volgt er een factuur. Door de versnelde digitalisering gebeurt het versturen van facturen nu dikwijls digitaal. Doe je dit via e-mail, dan is het noodzakelijk dat je jouw mail nog even aanvult met een korte omschrijving. 

 

De vraag is echter: hoe stel je zo’n bericht op? Wat moet je zeker vermelden? Een goede begeleidende e-mail zet een professionele, maar vriendelijke toon. Afhankelijk van het type klant naar wie je de factuur verstuurt en wat je onderlinge relatie is, kan je echter een paar accenten leggen. 

 

Geen idee hoe je hier aan moet beginnen? Of kan je wat inspiratie gebruiken? Download hier dan snel en makkelijk onze handige template. Kopieer en plak onze voorbeeldteksten, zet ze waar nodig naar je hand en je begeleidende e-mail is kant-en-klaar om te versturen! 

Wat als je klant niet betaalt?

Dan stuur je een herinneringsmail. We weten echter dat het schrijven van een vriendelijke herinnering soms lastig kan zijn. Je wilt niet te opdringerig of ongeduldig overkomen, maar het is wel belangrijk om je boodschap over te brengen. Gelukkig hebben we ook voor dergelijke begeleidende mails enkele voorbeeldteksten uitgeschreven die je makkelijk kan overnemen.

 

Van de eerste herinneringsmail tot de laatste aanmaning. Kopieer en plak ons begeleidend schrijven en pas aan waar nodig. Onze templates zijn steeds vriendelijk van toon, maar tegelijkertijd sporen ze je klant ook aan om snel over te gaan tot een betaling. 

Blijf op de hoogte met Quitte!

Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en krijg onze tips & tricks over facturering en het juridisch kader errond rechtstreeks in jouw inbox.

Last van klanten die niet betalen?
Wij helpen jou.

Quitte – Invordering bv

BTW BE0773.624.884

Scroll naar boven